The Girl With The Dragon Tattoo - look

H&M släpper en ny asball kollektion i december och jag är inte hemma ?! Den är inspirerad av Lisbeth Salander och är gjord av Trish Summerville som är kostymdesigner för den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor. Åh


på pricken tre veckor kvar

.. tills jag och Linnea sitter i london och otåligt väntar på att stiga på planet som ska ta oss till Perth, Australien. KAN KNAPPT FATTA DET?! Det känns bara så sjukt overkligt. Menmen, nu börjar nedräkningen på riktigt, wihoo!


In dreams, we enter a world that's entirely our own

Ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv. Det var ju inte alls längesedan jag var sjuk sist och nu har det brutit ut igen. Typiskt! Lagom till jag kommit igång ordentligt med träningen. Men det är väl inte mycket att göra åt, jag får väl helt enkelt göra det bästa av sitationen.. Glass och film, come to mama!

I fredags var vi på Centrum i Jönköping och dansade loss, varför har jag inte vart där tidigare? Skitkul hade vi i alla fall så det får vi göra om. I lördags var vi först i Värnamo och jag fick äntligen köpa de där superfina fuskpälsväntarna, åh. På kvällen sen var det taco och aftereight-dränkta persikohalvor på menyn, gott!
Och JUST JA! Jag har köpt mig en magväska och en flightbag som jag kan ha ryggsäcken i. Skönt, nu kan två saker till på innan-Australien-listan strykas!

Så här tjusig med hatt och grejer var jag i lördags..


..men idag är jag mindre fager, nerbäddad i soffan och helt slutkörd!

When I was just a baby my mama told me. Son, always be a good boy, don't ever play with guns. But I shot a man in Reno just to watch him die now every time I hear that whistle I hang my head and cry

Legenden.

 

 

 


Those who think they have not time for bodily exercise will sooner or later have to find time for illness.

Ska alldeles strax iväg på Xfit med Olivia. Första gången, så får se om jag överlever? Jag är åtminstone taggad till tusen!


Racism is man's gravest threat to man - the maximum of hatred for a minimum of reason.

Igår var jag och såg Niceville med mamma och moster Pernilla. Skitbra bra film! Jag skrattade och grät om vartannat igenom hela filmen. De hade bakat in humor i den trots att den egentligen var så fruktansvärt tragisk.


Quirky is sexy, like scars or chipped teeth. I also like tattoos - they're rebellious - Jennifer Aniston


Growing old is mandatory. Growing up is optional.

I fredags var jag först på begravning och samma kväll lagade jag och tjejerna lite mat och pratade skit. Igår spelade vi säsongens sista a-lags match mot Nässjö som vi vann med 8-1. Och trots små chanser att kamma hem tredje platsen i vår serie så var det precis det vi gjorde, härligt! Därefter träffades jag, Linnéa och Cathrin hos Lisa för lite förfest innan vi drog till parken. Hellyckad kväll trots förskyldning, 80års kalas och match-dagen-därpå!

Apropå matchen-dagen-därpå (b-laget) så finns det inte så mycket mer att säga än att vi förlorade och och att det var jävligt skönt att det var den sista för det här året. Nu ska mina stackars tår få återhämta sig ordentligt fram tills vi ska till Australien! En och en halv månad kvar nu hihihi.

Note to myself - tandläkarn i morgon kl. 17.30.

GODNATT.

Fredag

 

 

 

 

 

 

Lördag

 

 

 

 

 
RSS 2.0