Cause what you got inside Ain't where your love should stay. Yeah, our love, sweet love, ain't love If you give your heart away


Som fjorton igen. Ung, fräsch och desperat förälskad!

..minus både ung och fräsch då såklart.

Om ni inte har något annat för er så vore det supersnällt om ni kunde gå in amandaforzlow och rösta på mig! Skriv bara min bloggadress i kommentarsfältet. Tacktacktack!

Har vart och tagit andra hepatit B-sprutan idag så nu är det bara en kvar. Har även hunnit med en långpromenad med mamma, dansat zumba och kört ett styrkepass. Nu gäller det bara att få detta till rutin fram till jag ska åka. Vill undvika att likna en klubbad säl när kläderna väl åker av där borta på andra sidan jorden. Förmodligen kommer det bli så ändå men då har jag ju åtminstone försökt!

Första Gossip Girl-avsnittet kom igår med, så då kan ni ju antagligen gissa vad jag precis gjort. Och inte har min tonårscrush på Chuck Bass avtagit det minsta. Men en sådan får man väl ha trots att man är närmre trettio än tio hoppas jag? Han är ju bara för läcker!

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be

Tänka sig att det är över ett år sedan vi tog studenten?! Tiden går alldeles för fort haha.

  

 


It's frustrating when you know all the answers, but nobody bothers to ask you the questions

Blir det inte lite väl mörkt fort nu? Ett par ljusa timmar till om dagen hade inte skadat. Redo att krypa till sängs redan halv åtta känns inte särskilt kul! Skulle nog i och för sig behöva den sömnen med tanke på att klockan ringer vid fem varje morgon. Men borde kanske istället försöka se till att komma i säng omkring nio, halv tio och inte elva, halv tolv. Har bara mig själv att skylla för att jag är så satans trött jämt och ständigt. Men nu ska jag sluta gnälla och istället vara glad! Mobilen är ju skickad så bör få den imorgon eller på torsdag. Kan inte förneka att jag är uppspelt även att det tar mig emot..

Notera att jag skrev jag borde lägga mig nio, halv tio. Inte att jag ska...

Kap Verde 2011An unwatched pot boils immediately

Hunnit med både det ena och det andra idag. Städat, tränat och beställt ny mobil. Det blev experian så får hoppas att den duger! Tydligen har den 8.1 mp kamera och grejer, fränt!! Egentligen behöver jag ju bara kunna smsa och ringa så den är förmodligen på tok för hightech för mig. Men äh, nu kanske jag också kan få vara lite ball? Om inte annat så lär jag ju ha en tillfällig kamera tills min system är lagad.

Imorgon åker jag och morfar till Landvetter och hämtar upp mamma och mormor, åh jag älskar att åka bil. Eller åtminstone så länge musik, en bra bok och mat gör mig sällskap. En bra lyssnare som aktivt orkar delta i mitt pladder om drömmar och planer, går alldeles utmärkt för den delen också. Kanske skulle jag anställa någon som bollplank? Definitivt ett heltidsjobb!

Tog några bilder från Cathrin, vin och spelkväll med flickorna i somras.
Just det ja!

Glömde säga att om ni är intresserade av äldre inlägg så finns de på min gamla blogg som ni hittar här!

Cause I'm wasting time, now I'm wasting money again And all the cigarettes that I have never smoked. And all the letters that I have never sent, da da?


Follow your passion, and success will follow you


The search for happiness is one of the chief sources of unhappiness


Vad tyst det blev


I'd rather regret the things I've done than regret the things I haven't done

Haft en supermysig helg med Krille. Lagat mat, shoppat och gosat såklart. Igår var vi i Jönköping på bion Friends with benefits, haha älskade den! Och Mila Kunis är ju dösnygg.

Men nu har han åkt hem så sitter här och försöker hitta en lämplig mobil. Eftersom jag är alldeles för snål för att lägga pengar på en telefon i femtusen-klassen så står det nog mellan Xperia Ray och HTC wildfire s. Någon som vet hur dom är? Gillade ju inte alls xperia mini men ray verkar faktiskt helt okej eller?

Köpte ju mig ett par nya löpaskor förra helgen så tänkte ta med dom på en promenad efter jag städat upp lite här.
Och nu är det bara lite mer än en och halv månad kvar tills vi befinner oss i Australien, mhm läääängtar!!


Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society

.. så därför bestämde jag mig för att second hand (förövrigt den enda vettiga butiken här i byn) var the place to be. Och ack så rätt man kan ha! Fick med mig både en virkad kofta, en skjorta och en gammal jeansjacka med betty på ryggen. Jackan är numera en väst, och om jag får säga det själv så är det minsann en tuff sådan!

Nu är det fredag vilket betyder att Krille kommer ner, gillas. Ingen som vill ha en söt kattunge förresten? Bara att höra av sig i så fall!

Central Park, New York
RSS 2.0