äntligen

Har nu packat det mesta inför tisdagen. Det har nog aldrig hänt förut att jag slipper sitta sista kvällen gråtandes med huvudet nedborrat i kudden. Jag avskyr att packa så jag är mer än nöjd med mig själv. Hoppas bara jag fått med allt, det är då inte lätt att packa ned kläder och saker i en liten yttepytteryggsäck för fyra månader?! Jag som lätt skulle kunna ta med mig hela garderoben!

Så den här sista helgen hemma har jag tillbringat ihop med mina favoritflickor. I fredags vart vi först och käkade på Jensen's och efter det dansade vi loss på Sliver. Igår lagade vi lite mat, drack vin och spelade spel hemma hos Cathrin, supermysigt. Och idag har släkten vart hos oss och firat fars dag och min-dag. Vi åt tårta och jag fick massa bra-ha-grejer, men det var nog mest för att alla var så glada över att jag åker på tisdag.. får helt enkelt se till att resa bort lite oftare om det nu innebär tårta och presenter hihiih.

 


Gravitation is not responsible for people falling in love - Albert Einstein

Sitter på bussen mot Jönköping där det väntas mat och utgång med flickorna minus sjuke Olivia. Har haft en alldeles underbar sista vecka hos Krille nu innan jag åker på tisdag. Tungt att säga hejdå och veta att man inte kommer att ses förrän i mars nästa gång. Men får helt enkelt försöka tänka på allt roligt som väntar istället!

Vi har hunnit med både det ena och det andra. Jag utklassade honom totalt på bowling förra fredagen efter vi vart och sett In time på bio som förövrigt var kanonbra. Vi firade hans pappa som fyllde femtio på lördagen och sen var vi en runda på hotellet med Andreas. Vi har dessutom tittat på väldigt många filmer och ätit alldeles för mycket popcorn.

Jag sprang en runda runt Öje i tisdags och fick sedan veta att de sett en varg på fotbollsplanen (sprang förbi den) där samma dag. Jag som så gärna ha velat se en varg eller en björn ute i det vilda?! Något de andra bara skakar på huvudet åt... Och igår hade de visst sett en till varg i Malung och hittat rester av en älg bakom en fabrik. Men jag formulerade dock om mina önskningar igår när jag och Krille skulle gå hem från hans bror (som bär kniv när han går med hundarna) när det var becksvart..: jag vill se vargen i dagsljus och på behörigt avstånd!


mot Mora


The traveler sees what he sees. The tourist sees what he has come to see

Sitter på swebus till Mjölby för att därifrån byta till tåg mot Örebro. Medan jag väntade i Jönköping kom Johanna ner en runda och tog en kaffe så här på morgonkvisten. Jag drack någon äcklig smoothie eftersom jag fortfarande tycker kaffe smakar bajs. Men trevligt var det i alla fall! Vi, eller jag, bestämde att hon ska komma och möta upp oss i Thailand i februari, se det som återhämtning Johanna!


Älskade Örebro

Imorgon, eller ja senare idag, bär det av mot Örebro och Fridavännen. Det var en evigheter sedan vi sågs sist så det ska bli hur kul som helst! På fredag åker jag vidare mot Dalarna och tillbringar en hel vecka där. Är bara hemma några dagar efter det, innan jag och Linnéa sitter på planet mot Australien. Kan ni fatta att det knappt är två veckor kvar?! Och det är fortfarande en hel del jag måste få ordning på. Men nu har mitt internationella körkort kommit i alla fall, ännu en sak att stryka från listan HÄRLIGT!
RSS 2.0